Archiefvernietigingzwolle.nl

Archiefvernietiginglos archief in Zwolle

Voor archiefvernietiging in Zwolle bent u bij ons aan het goede adres. Wij helpen u als bedrijf in en om Zwolle met de vernietiging van al uw aanwezige vertrouwelijke documenten. Met meer dan 15 jaar ervaring in het vak van archiefvernietiging, stellen wij u als klant voorop en weten wij als geen ander hoe belangrijk het is discreet te werk te gaan. Archiefvernietiging gaat op basis van vertrouwen. U wilt zich als klant op geen elke manier zorgen maken, als het op vertrouwelijke documenten aankomt. Wij staan bekend om onze persoonlijke en betrouwbare werkwijze. Onze klanten zijn dan ook zeer tevreden en wijd verspreid door heel Zwolle. Dit houdt in dat u met een gerust hart uw documenten of archief bij ons kunt laten vernietigen.

Wij verzorgen de inzameling, het transport en vernietiging van uw archief. Uw vertrouwelijke oude documenten verzamelt u in onze beveiligde containers maar aanbieden doos of pallet is ook mogelijk. Voor een éénmalige grote opruimactie kunnen we grote containers (tot 40 m³) voorzien. U krijgt container(s) kosteloos in bruikleen, de klep van de container is afgesloten met een slot. U bepaalt zelf wanneer wij uw archief komen ophalen. Bij het ophalen van uw te vernietigen papieren ontvangt u een ontvangstbevestiging als bewijs van afgifte.

Tevens verzorgen wij ook archiefverhuizing of opruiming. Bij grote projecten als een (interne) archiefverhuizing of een grote archiefopruiming kunt u vaak wel wat extra handen gebruiken, bijvoorbeeld bij het (uit)ruimen of inpakken. Ook kunnen u dit werk geheel uit handen nemen. Groot voordeel voor u is dat onze medewerker(s) dagelijks gewend zijn om adequaat met vertrouwelijk archief en data materiaal om te gaan. De prijs van deze dienst kunt u bij ons aanvragen.

U kunt natuurlijk ook op afspraak uw archief bij ons afleveren. Ook als particulier bent u van harte welkom.

Voor al uw vragen kunt u direct contact met ons opnemen of uw vraag of opmerking online versturen.

Aanbieden doos of pallet is ook mogelijk.
Voor een éénmalige grote opruimactie kunnen we grote containers (tot 40 m³) voorzien.